Razbijte začarani krug stresa, depresije i nezadovoljstva uz SAMe - Tensilen

Razbijte začarani krug stresa, depresije i nezadovoljstva uz SAMe

  • Naslovna
  • Blog
  • Razbijte začarani krug stresa, depresije i nezadovoljstva uz SAMe
Rešite se stresa i depresije

U uslovima pojačanog stresa, možemo biti na iskušenju da posegnemo za sredstvima za smirenje. Međutim, sredstva za smirenje „gase“ naše prirodne odbrambene mehanizme, uspavljuju nas, čine da se osećamo bez energije i ne pomažu nam da pronađemo rešenje.

Nama zapravo nedostaje mali podstrek, mali implus dobre energije da bismo razbili začarani krug stresa, depresije i nezadovoljstva. Podstičući stvaranje supstanci u našem telu koje podržavaju dobro raspoloženje, imaćemo više energije i motivacije da se uspešno nosimo sa svim problemima koje život nosi.

S-adenozil metionin (SAMe) je prirodna supstanca koja povećava stvaranje serotonina, tzv. “hormona sreće”. Dodatno, SAMe povećava stvaranje i drugih supstanci važnih za naše raspoloženje- dopamina i noradrenalina. Većina supstanci protiv depresije povećava ili samo nivo dopamina ili samo serotonina. Za razliku od njih, SAMe povećava stvaranje oba. Na taj način, SAMe osim serotoninske sreće, donosi i dopaminske efekte – osećanje ispunjenosti i zadovoljstva sobom.

Prema rečima stručnjaka, SAMe je revolucionarni suplement koji postiže efekat brže od standardnih preparata i bez neželjenih dejstava. SAMe se u Evropi, gde je i otkriven, preporučuje još od 1970-ih godina, gde je pokazao poboljšanje i bezbednost dugotrajne primene kod više stotina hiljada korisnika.

Serotonin-povecava-zadovoljstvo

Tensilen® je prirodni antidepresiv, jedini preparat na našem tržištu koji sadrži SAMe.

Dostupan od 2013. godine u našim apotekama, Tensilen® je za kratko vreme postao jedna od najprodavanijih formulacija koja popravlja raspoloženje. Tensilen® sadrži i kompleks vitamina B koji stabilizuje nervni sistem, smanjuje iritabilnost i osećaj stresa.

Hiljade korisnika potvrdilo je da uz pomoć Tensilena® osećaju smanjenje simptoma stresa i napetosti. Efekat nastupa već u drugoj nedelji primene preparata, kada se korisnici osećaju vedrije i raspoloženije. Takođe, korisnici navode da imaju veću koncentraciju pa su efikasniji na poslu.

Tensilen® je potpuno prirodan preparat. Ne izaziva zavisnost i ne uspavljuje. Ne umanjuje seksualnu želju i potenciju.

Preporučena primena Tensilena® je 1 kapsula dnevno, sat vremena pre ili dva sata posle obroka, najbolje ujutru.

Povećajte nivo “hormona sreće” i izborite se sa simptomima stresa uz Tensilen®.

Osetite razliku uz Tensilen®!

Tensilen® je dostupan i u svim apotekama.