Depresija - Simptomi

Depresija – Simptomi

Ako i vama treba rešenje protiv depresije, onda je Tensilen tu za vas

Da li je moguće da ste depresivni, a da to i ne znate?

Moguće je. Depresija se može razvijati postupno i postepeno, tako da osoba i ne primeti odmah da depresivne misli i osećanja polako menjaju njenu percepciju, pogled na život i kvalitet života.

Neke osobe čak imaju običaj da kažu: „Nisam depresivan/a, već me jednostavno nije briga“, ne znajući da ravnodušnost prema stvarima i ljudima koji nas okružuju takođe je jedan od upozoravajućih simptoma.

Reagujte na vreme i rešite se depresije

Kako simptomi depresije često mogu biti zbunjujući, važno je zapamtiti da je to ozbiljno stanje koje narušava kvalitet života, bacajući senku na svaki aspekt našeg funkcionisanja. Višedecenijska istraživanja potvrđuju negativan uticaj depresije na psihu, čineći je podložnijom budućim epizodama depresije i drugih poremećaja. Stoga svetske i nacionalne smernice savetuju da se reaguje odmah, ukoliko simptomi potraju duže od dve nedelje.

Prirodno i bezbedno rešenje je uvek najbolje

Depresija nije nešto što smo “samo umislili”, već nastaje kao posledica stvarne biohemijske neravnoteže u mozgu. Stoga je potrebno povećati stvaranje serotonina i dopamina, supstanci odgovornih za raspoloženje, energiju, apetit i spavanje. Nivo serotonina, tzv. “hormona sreće” moguće je jednostavno i prirodno povećati redovnom primenom Tensilena®.

Tensilen® je blagi prirodni antidepresiv. Sadrži S-adenozil L-metionin (SAMe), supstancu preporučenu od strane srpskog Nacionalnog vodiča dobre prakse za tretman blagih i umerenih simptoma depresije. Tensilen® povećava nivo serotonina, tzv. „hormona sreće“  pa podiže energiju i volju, vraća optimizam i pomaže da ponovo uživamo u životu.

Tensilen® se preporučuje i u stanjima produženog stresa, razdražljivosti i osećaja teskobe. Jedinstvena kombinacija SAMe i kompleksa vitamina B koja ulazi u sastav Tensilena® smanjuje napetost i poboljšava koncentraciju.

Tensilen® je potpuno prirodan i bezbedan preparat, proizveden u skladu sa najvišim standardima kvaliteta. Ne izaziva zavisnost i ne uspavljuje. Ne smanjuje seksualnu želju.

U specijalnom promotivnom periodu koji traje do kraja juna, iskoristite popust za naručivanje telefonom ili putem interneta od 20% za kupljene 3 ili više kutija.

popust Tensilen
Za više informacija, poručivanje i konsultaciju sa specijalistom pozovite na broj 011 20 70 801

Možda stvari ipak nisu onakve kakvim se čine. Dozvolite sebi drugačiji, vedriji pogled na stvari!

Osetite razliku uz Tensilen®!