Naslovna / Tensilen: Neka stres, nervoza i napetost postanu prošlost!

Tensilen poboljšava funkciju ćeliske membrane i na taj način umanjuje napetost i simptome stresa. Takođe, smanjuje osećaj tuge, bezvoljnosti i pesimizma.

Koje su posledice stresa?

Neka istraživanja su pokazala da je stres bolest današljice. Ljudi ne mogu da se reše stresa i to izaziva ozbiljne posledice.  Stres  je najveći uzročnik pojave nervoze, anksioznosti, panike i depresije.

Stres i depresija

Čim se vide prvi simptomi stresa potrebno je reagovat. Depresija i stres su usko vezani, nemojte da stres bude okidač i preraste u anksioznost ili depresiju.

Svetska Zdravstvena Organizacija procenjuje da 21% žena i preko 12% muškaraca iskusi simptome depresije barem jednom u životu.

Depresija nije nešto što smo “samo umislili”, to nije samo osećaj tuge. Depresija nastaje kao posledica stvarne biohemijske neravnoteže u mozgu i smanjene produkcije serotonina i dopamina, supstanci odgovornih za raspoloženje, energiju, apetit i spavanje. Stoga je neophodno vratiti balans serotonina i dopamina.

depresija-Tensilen-pomaze

Zašto dolazi do stresa, depresije i anksioznosti?

U našem organizmu se samostalno luči S-adenozil metionin ali često u nedovoljnoj količini. To je zapravo i glavni uzročnik nagle promene raspoloženja, depresije, veće podložnosti stresu ili anksioznosti.

Zato ako primetite da često prolazite kroz različite faze stresa, onda je to jasan znak da je vašem organizmu potrebna veća količina SAMe.

Stručnjaci savetuju dodatan unos SAMe ljudima koji  su izloženi konstantnoj nervozi, kao i ljudima koji:

– Nemaju redovnu ishranu

– Fizički nisu aktivni

– Imaju previše obaveza koje stvaraju nervozu, napetost i anksiozno stanje.

Na taj način će sprečiti da stres izazove još veće zdravstvene probleme. Zaštitite sebe!

Glavni simptomi stresa: glavobolja, umor, nesanica, anksioznost i nemir, depresija, česti napadi panike, promene navika u ishrani, povlačenje iz društva, manjak koncentracije, vaća nesigurnost, manje samopouzdanje i pad imuniteta.

Ako se nivo serotonina poveća, onda se simptomi stresa smanjuju!

Nivo serotonina, tzv. “hormona sreće” moguće je jednostavno i prirodno povećati redovnom primenom Tensilena®.

Tensilen® sadrži S-adenozilmetionin (SAMe), supstancu koja ulazi u sastav ćelija našeg organizma, učestvuje u najvažnijim biohemijskim reakcijama i povećava nivo serotonina i dopamina. SAMe se prirodno stvara u našem organizmu, ali u nedovoljnim količinama, pa se preporučuje dodatni unos.

Dodatno, kompleks vitamina B koji ulazi u sastav Tensilena, stabilizuje nervne ćelije, smanjuje razdražljivost, stres simptome i omogućava normalno funkcionisanje nervnog sistema.

Tensilen-Devojka-Antistres

Klinička ispitivanja i iskustva miliona korisnika pokazala su efekat Tensilena® na poboljšanje raspoloženja, vraćanje volje i samopouzdanja, smanjenje iritabilnosti i osećaja stresa.

Uporedne studije Tensilena® i sintetskih lekova protiv depresije, pokazale su sličan efekat na simptome, ali ako se koristi Tensilen nema neželjenih dejstava i duplo brže se postiže poboljšanje.

Tensilen® je blagi brzodelujući prirodni antidepresiv. Tensilen® svojim sinergiskim delovanjem doprinosi osećaju vedrine, uživanja u životu i emocionalnog blagostanja. Poboljšava koncentraciju i pažnju.

Seratonin-vraca-osmeh-na-lice-popravlja-raspolozenje

Tensilen® je potpuno prirodan preparat. Koristi se u Evropi preko 40 godina. Ne izaziva zavisnost i ne uspavljuje. Ne smanjuje libido i potenciju. 

Možda stvari ipak nisu onakve kakvim se čine. Dozvolite sebi drugačiji, vedriji pogled na stvari! Osetite razliku uz Tensilen®!