buy

S-adenozil metionin (koji se nalazi u proizvodu Tensilen®) je blagi prirodan antidepresiv koji uz podršku kompleksa vitamina B doprinosi stanju manjeg osećaja stresa, bolje koncentracije i normalne energije.

Iskustva korisnika
 • Smrt roditelja me je dugo pratila, svakodnevni stres, napetost, nervoza, nezadovoljstvo, nesigurnost su bili moji konstantni osećaji. Iskreno, u više navrata sam koristeći ovaj preparat sve to prevazišla i osetila znatnu i ogromnu promenu, u pozitivnom smislu i na bolje. Svima, od srca, preporučujem ukoliko imaju bilo kakve nedoumice u vezi korišćenja Tensilena, da ne sumnjaju ni trenutak već da poruče i pokušaju Tensilenom da svoje tegobe otklone, jer je preparat odličan!

  - Milica, 35 god

 • Sa stresom se svakodnevno susrećem i želeo sam nešto što će mi pomoći da se manje nerviram. Više verujem u prirodne proizvode. Tensilen mi je pomogao u tome. Za samo 4 meseca sam se potpuno promenio, sada mi je raspoloženje konstantno. Nastaviću da ga koristim po potrebi.

  - Jovan, Ruma, 52 god

 • Manje od mesec dana koristim Tensilen i sigurno nastavljam. Osetna je promena. Kupovala sam mirišljave štapiće od lavande, probala sam sa raznim čajevima za smirenje i drugim prirodnim stvarima. Međutim, jedino mi Tensilen daje rezultate.

  - Valentina, Niš, 44 god

 • Tensilen koristim povremeno, po potrebi. Nemam neke probleme niti sam depresivna ali mi s vremena na vreme ponestane energije. Rešenje sam našla u Tensilenu, potpuno je prirodan i meni pomaže. Nadomesti mi energiju i popravi raspoloženje. Planiram i dalje da ga koristim jer ne moram da brinem, želim da imam snage za sve.

  - Jelena, Beograd, 54 god

 • Tensilen uzimam 6 meseci. Nedostajala mi je snaga kako bih izdržala sve obaveze. Redovno ga koristim i rezultati se vide. Imam više snage i energije. Vratila mi se želja i usresređenost. Više uživam u svom slobodnom vremenu sa porodicom.

  - Svetlana, Beograd, 34 god

 • Potrebno mi je bilo nešto da mi vrati energiju. Tensilen je odličan za to, jako mi prija i opušta. Na poslu osećam manju nervozu, a nove obaveze mi ne stvaraju problem. Nastaviću da ga koristim.

  - Danijela, Beograd, 39 god

 • Koristim Tensilen 5 meseci. Prvog meseca nisam videla velike promene, ali nisam ni redovno koristila. Međutim od sledećeg meseca sam počela redovono da pijem i bila je značajna razlika. Stvari su počele manje da me nerviraju, postala sam opuštenija i manje razdražljiva. Samopouzdanje mi se vratilo i sada ponovo normalno funkcionišem. Jako sam zadovoljna.

  - Milica, Žabalj, 58 god

 • Zbog privatnih problema bilo mi je potrebno da dobijem neku podršku i normalno nastavim dalje. Prijateljica mi je preporučila Tensilen i jako sam joj zahvalna. Koristim ga već godinu dana i pomaže mi da pozitivnije gledam na stvari.

  - Ljubinka, Beograd, 48 god

 • Lekar sam po profesiji i konstantno sam u gužvi, slobodnog vremena skoro da nemam. Bilo mi je potrebno nešto na prirodnoj bazi što će mi dati više energije i pomoći da se izborim sa dinamičnošću posla. Počela je i žena da koristi, jako smo zadovoljni.

  - Mihailo, Zaječar, 40 god

 • Stresovi dolaze sa svih strana, uvek ime trzavica koje me izbace iz takta. Savetovali su mi da krenem da koristim Bensedin, meni je on proizveo samo suprotan efekat. Niti me je smirilo, niti sam se osećala bolje. Na mene naprosto nije delovao. Probala sam sa Tensilenom i potpuno je druga priča. Koristim ga već skoro 2 godine. Dobro raspoloženje mi se ustalilo, nemam više oscilacija i jako sam zadovoljna. Pomaže mi da lakše prebrodim dan i budem u koraku sa novim izazovima. Sve preporuke.

  - Danijla, Novi Sad, 35 god

 • Tensilen zaista deluje, baš kao što je naznačeno na pakovanju. Probao sam sa raznim čajevima i drugim preparatima ali Tensilen mi je dao mnogo bolje rezultate. U početku mi je bio problem bils cene, ali kada sam video efekte shvatio sam da je to to. Cena je potpuno opravdana. Sasvim je dovoljna jedna kapsula dnevno, a rezultati su bili vidljivi već nakon prve kutije. Loša raspoloženost, pasivnost i nezadovoljstvo su nestali, dobio sam energiju koja mi pomaže da lakše izdržim pritisak na poslu.

  - Ljubo, Užice, 38 god

 • Tensilen mi jako godi, koristim ga već 7 meseci. Pomaže mi da prebrodim ovu gužvu na poslu. Mnogo bolje funkcionišem. Smanjuje mi stres i napetost koja se stvara usled povećanog broja obaveza. Lakše se nosim sa problemima i više uživam u slobodnom vremenu i porodici.

  - Jadranka, Sremska Mitrovica, 47 god

 • Jako sam srećan da mogu konačno nešto da pohvalim kod nas! U poslednje vreme sam osećao da se problemi samo nagomilavaju i da ne vidim izlaz. Jako sam bio pod stresom i prosto mi je bilo nemoguće dočekati veče sa dobrim raspoloženjem. Razgovarao sam čak i sa psihologom, koji mi je rekao da probam sa antidepresivima, ali da se pripremim na to da će trebati par meseci dok ne osetim poboljšanje, da ću biti pospan i konfuzan i da ću možda imati problema sa erekcijom. To mi nikako nije bilo prihvatljivo pa sam odlučio da probam sa Tensilenom. Vrlo sam pozitivno iznenađen efektom posle samo dve nedelje, a moj seksualni život je bolji nego ikad. Pored toga saznao sam i da dve koleginice ga takođe koriste, pa je smeh i dobra atmosfera u kancelariji uz Tensilen zagarantovan! 🙂

  - Miloš, Novi Sad, 39 god

 • Zaposlena sam u informatici i mama sam malog deteta. Od nedavno su krenuli i problemi sa štitnom žlezdom, pa su mi neraspoloženje, nervoza i hronični umor praktično postali sastavni deo mog života (na žalost). Tensilen sam prvi put kupila pre 3 meseca i od tada ga uzimam svaki dan (1 tabletu svakog jutra). Izuzetno mi se sviđa što je u pitanju prirodni proizvod pošto ja nisam pobornik olake konzumacije preparata bilo koje vrste, a i plašila sm se kako će to da utiče na moju terapiju za štitnu žlezdu. Tensilen mi baš prija jer nemam nagle promene raspoloženja, i sve je jednostavnije. Osećam da mi smanjuje stres i nerviranje a pri tom me ne uspava, već naprotiv, imam više energije za mnogobrojne obaveze i manje sam umorna. I ne samo to! Pošto u Tensilenu ima vitamina B primetila sam da mi kosa manje opada nego ranije i da mi je koža lepša. Zasad nemam nijedno negativno iskustvo vezano za Tensilen. Jedina zamerka je možda cena za koju bih volela da je niža, ali u svakom slučaju stvarno vredi.

  - Jelena, Kragujevac, 38 god

 • Period kroz koji prolazim me je doveo u stanje kada retko šta može da me nasmeje i oraspoloži. Svakodnevni posao koji zahteva veliku odgovornost, veliki problemi u privatnom životu, krah braka su me doveli u bezvoljno stanje. Nisam htela da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i svaki razgovor. Svaka sitnica me je dovodila do suza. Nisam bila u stanju da prebrodim sve probleme. Prijateljica, lekar, mi je preporučila Tensilen. Koristim samo jednu kapsulu ujutru. Od kada pijem Tensilen imam puno energije. Skoncentrisana sam na poslu, obavljam sve svoje dužnosti sa lakoćom. Vratila sam se normalanom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitnes. U razgovoru sa prijateljicama sam shvatila da nisam jedina koja koristi Tensilen. Želim da podelim svoje iskustvo i da preporučim svima Tensilen, lakše i brže ćete videti kako je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

  - Žena, Niš, 35 godina

 • Počela sam da uzimam Tensilen pre dva meseca. Osetila sam razliku već posle nekoliko dana. Nekako sam bolje raspoložena, rasterećenija sam i imam više samopouzdanja. Oduvek sam se nadala da će se stvari već nekako rešiti, ali nisam uvek verovala u to. Tensilen mi je dao taj jak početi osećaj dobre energije, nakon čega sam manje brinula oko nebitnih stvari, postala sam optimističnija… A onda su lepe stvari krenule da se dešavaju 😀

  - Milena, Beograd, 29 god

 • Pre 6 meseci sam prolazila kroz najgori period u životu. Velika odgovornst i zahtevi na poslu, nerazumevanje i finansijski problemi u braku koji su na kraju doveli do razvoda učinili su da izgubim volju za sve. Nisam mogla da se viđam sa prijateljima, teško mi je padao i običan razgovor. Jednostavno, nisam bila u stanju da ustanem i nastavim dalje… Probala sam sa Tensilenom, na nagovor prijateljiice koja je lekar. Uzimala sam jednu kapsulu ujutru i već nakon nedelju dana sam se osećala nekako laganije i poletnije. Uskoro sam imala više energije, bolje sam funkcionisala na poslu. Sada se polako vraćam normalanom životu, družim se sa prijateljima, izlazim, čak sam krenula i na fitnes. Kada sam konačno počela da pričam o problemima kroz koje sam prolazila, uvidela sam da nisam sama i da nisam jedina. Zato želim da podelim svoje iskustvo i da preporučim svima Tensilen! Brzo i lako ćete povratiti energiju da se izborite sa svim izazovima i uvideti da je svaki problem daleko manji u odnosu na to kakvim ga vidite.

  - Olja, Beograd, 35 god