Naslovna / Zašto Tensilen?

Nedostatak volje i energije, stres i napetost, pad koncentracije i pažnje samo su neke od svakodnevnih pojava koje se negativno odražavaju na zdravlje svakog od nas, društveni život i produktivnost na poslu. Istraživanja pokazuju da nismo sami – epizode depresije su zapravo jako česte. Svetska Zdravstvena Organizacija procenjuje da 21% žena i preko 12% muškaraca iskusi simptome depresije barem jednom u životu.

depresija-Tensilen-pomaze

Depresija nije nešto što smo “samo umislili”, to nije samo osećaj tuge. Depresija nastaje kao posledica stvarne biohemijske neravnoteže u mozgu i smanjene produkcije serotonina i dopamina, supstanci odgovornih za raspoloženje, energiju, apetit i spavanje. Stoga je neophodno potvratiti balans serotonina i dopamina.

Nivo serotonina, tzv. “hormona sreće” moguće je jednostavno i prirodno povećati redovnom primenom Tensilena®. Tensilen® sadrži S-adenozilmetionin (SAMe), supstancu koja ulazi u sastav ćelija našeg organizma, učestvuje u najvažnijim biohemijskim reakcijama i povećava nivo serotonina i dopamina. SAMe se prirodno stvara u našem organizmu, ali u nedovoljnim količinama, pa se preporučuje dodatni unos.

Klinička ispitivanja i iskustva miliona korisnika pokazala su efekat Tensilena® na poboljšanje raspoloženja, vraćanje volje i samopouzdanja, smanjenje iritabilnosti i osećaja stresa. Uporedne studije Tensilena® i sintetskih lekova protiv depresije, pokazale su sličan efekat na simptome, ali bez neželjenih dejstava i uz duplo brže postizanje poboljšanja.

Tensilen-Devojka-Antistres

Dodatno, kompleks vitamina B koji ulazi u sastav Tensilena, stabilizuje nervne ćelije, smanjuje razdražljivost i simptome stresa i omogućava normalno funkcionisanje nervnog sistema.

Tensilen® je blagi brzodelujući prirodni antidepresiv. Sadrži kombinaciju S-adenozilmetionina (SAMe) i kompleksa vitamina B koja povećava nivo serotonina i dopamina- neurotransmitera odgovornih za poboljšanje raspoloženja. Tensilen® poboljšava funkciju ćelijske membrane i na taj način smanjuje razdražljivost i simptome stresa. Smanjuje osećaj tuge, bezvoljnosti i pesimizma. Tensilen® svojim sinergističkim delovanjem doprinosi osećaju vedrine, uživanja u životu i emocionalnog blagostanja. Poboljšava koncentraciju i pažnju.

Seratonin-vraca-osmeh-na-lice-popravlja-raspolozenje

Tensilen® je potpuno prirodan preparat. Koristi se u Evropi preko 40 godina. Ne izaziva zavisnost i ne uspavljuje. Ne smanjuje libido i potenciju. 

Možda stvari ipak nisu onakve kakvim se čine. Dozvolite sebi drugačiji, vedriji pogled na stvari! Osetite razliku uz Tensilen®!